Hauraton odvodnjavanje

Hauraton Slovenija
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+386 1 3617 833
info-si@hauraton.com

Filmi o produktih

FASERFIX BETON - naravno boljši!!

 

RECYFIX®MONOTEC test vzdržljivosti

 

DRAINFIX®CLEAN - Odvodnjavanje skozi filtrski substrat

 

RECYFIX® vgradnja kanalet

Tukaj si poglejte film o profesionalni vgradnji RECYFIX kanalet.

Film si lahko pogledate tudi po korakih:

 

Kanalete RECYFIX® HICAP® na novem dirkališču formule 1 YAS Marina circuit v Abu Dhabiju

DOBRODOŠLI V VRHUNSKEM RAZREDU SISTEMOV ODVODNJAVANJA: Preko 20 km inovativnega sistema za odvodnjavanje je vgrajenega na 170 hektarjev velikem prizorišču novega dirkališča Formule 1 Circuit YAS Marina v Abu Dhabiju.

 

RECYFIX®HICAP® film

Sistem RECYFIX HICAP je bil razvit za posebne primere odvodnjavanja. Ta sistem kanalet se uporablja za odvodnjavanje velikih površin, poleg tega pa še za odvod te vode. Sistem odvodnjavanja RECYFIX HICAP odvodnjava površinsko vodo kot standardno linijsko odvodnjavanje, jo odvede v dolgih linijah do glavnega odtoka meteorne vode. Sistem nudi visoke kapacitete odvodnjavanja s »povečanimi preseki odvodnjavanja«. S tem načinom se ustvari velik zadrževalnik. Hkrati pa obstaja možnost zapore odvodne cevi v glavni odtok in nato postopno odvajanje vode.

 

SIDE-LOCK film

SIDE-LOCK je unikaten sistem pritrditve rešetk, ki deluje popolnoma brez dodatnih delov. Enostavno položite rešetko na ležišče v okvir in jo pohodite z nogo. Rešetko odstranite z večjim izvijačem ali vzvodom. SIDE-LOCK prihrani 90% časa za montažo in demontažo rešetk in s tem nudi gradbincem oz. uporabnikom velik prihranek.

 
 
 
 

Hauraton Slovenija
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+386 1 3617 833
info-si@hauraton.com

 

Imprint        Privacy policy