• Change country
  • Slovenija

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si

HAURATON History 2006 - 2009

2006 - 50 let HAURATONA

Prihodnost ustvarja svet

50 let HAURATONA – veselimo se naslednjih 50 let. Z novim konceptom blagovne znamke in mednarodno usmerjene palete izdelkov izpolnjujemo zahteve vse bolj globalnega trga. Zdrava rast bo še vedno bolj pomembna za nas v tem procesu kot pa hiter dobiček. Zaradi tega puščamo našo lokacijo še naprej v Nemčiji, kot dosedaj. To je tudi razlog razvoja nove lokacije v Ötigheimu, samo pet kilometrov oddaljenem od Rastatta.

HAURATON zgodovina v slikah

HAURATON 2006zoom
 

2008 – Z NOVIM LOGISTIČNIM CENTROM PRIPRAVLJENI NA NADALJNJO RAST

Izvoz kontinuirano raste, raste tudi prihodek v Nemčiji

Z naložbo v nov logistični center in novo proizvodnjo, smo povečali naše kapacitete. S to investicijo želimo pokriti nenehno rastoče potrebe. Že mnogo let je procentualna rast izvoza dvomestna številka, vendar smo tudi v Nemčiji leta 2007 zaznali močan porast. “Kot srednje veliko družinsko podjetje, smo močno regionalno pozicionirani. Lokacija v Nemčiji je za nas zelo pomembna. Zaradi tega nismo investirali samo v logistični center ampak tudi v lokalno proizvodnjo” pravi HAURATONOV generalni direktor Marcus Reuter.


HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 – HAURATON NA STARTNI ČRTI V FORMULI 1

Največje naročilo v zgodovini podjetja: odvodnjavanje nove Yas Marina Circuit v Abu Dhabiju

Z naročilom več kot kot 20 km kanalet za odvodnjavanje je Hauraton prejel največje naročilo v svoji zgodovini. Nov sistem kanalet RECYFIX HICAP tip G je posebej razvit in izdelan za potrebe Yas Marina Circuit v Abu Dhabiju. Sistem odvodnjavanja je inovativen oziroma kar revolucionaren. To je prvi sistem, kjer je telo kanalete iz PE-PP združeno z rešetko z rego iz izjemno odporne nodularne litine, ki zagotavlja dolgotrajno zanesljivost na ekstremno obremenjenih površinah.Tudi v zvezi z logistično podporo predstavlja ta projekt nove standarde: dostava proizvodov on-time in Know-How prenosa vgradnje je bilo z odliko prenešeno na oddaljenosti več kot 5000 km tako, da je prva dirka lahko potekala kot je bilo predvideno 1. novembra 2009.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si

 

Imprint        Privacy policy