• Change country
  • Slovenija

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4 / 1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si

HAURATON History 2006 - 2009

2006 - 50 let HAURATONA

Prihodnost ustvarja svet

50 let HAURATONA – veselimo se naslednjih 50 let. Z novim konceptom blagovne znamke in mednarodno usmerjene palete izdelkov izpolnjujemo zahteve vse bolj globalnega trga. Zdrava rast bo še vedno bolj pomembna za nas v tem procesu kot pa hiter dobiček. Zaradi tega puščamo našo lokacijo še naprej v Nemčiji, kot dosedaj. To je tudi razlog razvoja nove lokacije v Ötigheimu, samo pet kilometrov oddaljenem od Rastatta.

HAURATON zgodovina v slikah

HAURATON 2006zoom
 

2008 – Z NOVIM LOGISTIČNIM CENTROM PRIPRAVLJENI NA NADALJNJO RAST

Izvoz kontinuirano raste, raste tudi prihodek v Nemčiji

Z naložbo v nov logistični center in novo proizvodnjo, smo povečali naše kapacitete. S to investicijo želimo pokriti nenehno rastoče potrebe. Že mnogo let je procentualna rast izvoza dvomestna številka, vendar smo tudi v Nemčiji leta 2007 zaznali močan porast. “Kot srednje veliko družinsko podjetje, smo močno regionalno pozicionirani. Lokacija v Nemčiji je za nas zelo pomembna. Zaradi tega nismo investirali samo v logistični center ampak tudi v lokalno proizvodnjo” pravi HAURATONOV generalni direktor Marcus Reuter.


HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 – HAURATON NA STARTNI ČRTI V FORMULI 1

Največje naročilo v zgodovini podjetja: odvodnjavanje nove Yas Marina Circuit v Abu Dhabiju

Z naročilom več kot kot 20 km kanalet za odvodnjavanje je Hauraton prejel največje naročilo v svoji zgodovini. Nov sistem kanalet RECYFIX HICAP tip G je posebej razvit in izdelan za potrebe Yas Marina Circuit v Abu Dhabiju. Sistem odvodnjavanja je inovativen oziroma kar revolucionaren. To je prvi sistem, kjer je telo kanalete iz PE-PP združeno z rešetko z rego iz izjemno odporne nodularne litine, ki zagotavlja dolgotrajno zanesljivost na ekstremno obremenjenih površinah.Tudi v zvezi z logistično podporo predstavlja ta projekt nove standarde: dostava proizvodov on-time in Know-How prenosa vgradnje je bilo z odliko prenešeno na oddaljenosti več kot 5000 km tako, da je prva dirka lahko potekala kot je bilo predvideno 1. novembra 2009.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

Nabor proizvodov

Nizkogradnja

Okolica

Voda

Šport

     

Kontakt

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4 / 1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si