• Change country
  • Slovenija

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si

HAURATON zgodovina 1980 - 2003

1980 - ODVODNJAVANJE ZA POSEBNE NAMENE

Revolucionarno odvodnjavanje za strehe

HAURATON ponudi nove dimenzije pri načrtovanju ravnih streh in teras s predstavitvijo blagovne znamke DACHFIX. Razvoj te linije proizvodov je tako revolucinaren, da se menjajo gradbeni predpisi "Navodila za ravne strehe". Tudi HAURATON SPORT program je razvit v 80-tih. Športne površine so zanesljivo odvodnjavane z uporabo teh posebnih kanalet, ki so tudi licencirane za mednarodne tekmovalne površine.

HAURATON zgodovina v slikah

HAURATON 1980zoom
 

1990 - NOVE PRILOŽOSTI V EVROPI

RECYFIX zečetek v Evropi

HAURATON začne graditi prodajno mrežo v novih nemških pokrajinah že v začetku 90-tih ter izvaža na mnoga tržišča centralne in vzhodne Evrope. Pomemben steber na tem koraku je blagovna znamka RECYFIX. Ti proizvodi so izdelani iz 100% reciklirane umetne mase, enostavno jih je transportirati in vgrajevati, so pa ekstremno robustni. HAURATON je vodilni dobavitelj kanalet za odvodnjavanje izdelanih iz PE-PP umetne mase v Evropi s paleto proizvodov skupine RECYFIX.

HAURATON 1990zoom
 

2003 - NOVI PROIZVODI OSVAJAJO NOVA TRŽIŠČA

Zadrževanje in ponikanje - tema tisočletja

Prenapoljena kanalizacijska omrežja in čedalje več katastrofanih poplav sili lokalne oblasti v nova razmišlanja o upavljanju z meteorno vodo. Od začetka novega tisočletja, HAURATON pospešeno investira na področju kompetentnega zadrževanja in ponikanja. Zadrževalno ponikovalne komore DRAINFIX BLOC imajo velik zadrževalni volumen in majhno potrebo po prostoru. Površina namenjena ponikanju ostaja uporabna tudi za prometne obremenitve osebnih in tovornih vozil. 

HAURATON 2003zoom
 
 
 
 
 

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si

 

Imprint        Privacy policy