• Change country
  • Slovenija

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si

HAURATON zgodovina 1956 - 1974

RASTATT, 1956

Kanaleta za odvodnjavanje kot prvi korak h globalnemu ponudniku

V prvih dneh HAURATONA, tedaj še pod imenom Hauger und Jägel, je tovarna proizvajala v glavnem proizvode za kmetijstvo. Tam, kjer so se vgrajevali odrti kanali in odtoki, so se prvič pojavili prefabricirani proizvodi za lažjo vgradnjo. Te kanalete so bile prve drenažne kanalete iz HAURATONA. Ta proizvod se je korak za korakom razvijal do današnje široke palete proizvodov.

HAURATON zgodovina v slikah

Karl Haugerzoom
 

1965 - PALETA PROIZVODOV RASTE S PROMETOM

Novi proizvodi v ponudbi

Vzporedno s kanaletami je v HAURATONOVO paleto hitro vpeljanih vedno več proizvodov. Kape za zidove in ograje ponujajo poceni in efektivno rešitev vremenske zaščite za zidove in ograje pri hišah, dvoriščih in vrtovih.

HAURATON 1965zoom
 

1974 - INOVACIJE ZAVARUJEJO POZICIJO NA TRŽIŠČU

Inovacije proizvodov vzpodbudijo izvoz

V 70-tih nudi HAURATON paleto inovativnih proizvodov, s katerimi začne z izvozom na najpomemnejša zahodnoevropska tržiša. Na primer, popolna zaščita robov kanalet s kovinskim okvirjem zagotavlja, da je kanaleta veliko bolj stabilna in trajnejša. In takrat se je rodil FASERFIX - beton armiran z vlakni, ki prvič omogoča tanjše stene kanalet z veliko vertikalno stabilnostjo, kot tudi manjšo maso proizvoda. FASERFIX kanalete so bile razvite za najraznovrstnejšo uporabo. Visoko trpežne kanalete FASERFIX SUPER so danes eden glavnih paradnih proizvodov.

HAURATON 1974zoom
 
 
 
 

Hauraton Slovenia
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode / SI-Slovenija
+38 61 3617833
info@hauraton.si

 

Imprint        Privacy policy